In 2006 is TKFotografie gestart als hobby. Door deze bezigheid was het voor mij mogelijk om van bijzondere gelegenheden foto’s te maken en een website te gaan beheren. Anno 2011 is dit uitgegroeid tot een bijna part-time bezigheid die zich steeds verder probeert uit te breiden.

Mijn naam is Tom Koenders en ik ben geboren in Breedenbroek, een klein dorpje in de Achterhoek. Vanaf jongs af aan heb ik, zoals ze dat bij ons thuis noemen, benzine in het bloed. En tja, bloed kruipt waar het niet gaan kan dus ook in mij zit het autovirus. In de loop der jaren kreeg ik steeds meer aandacht voor techniek, computers en alles wat daarmee te maken heeft. Zo ook fotografie, en dat sprak mij meteen aan. Hiermee kon ik een eigen website gaan beheren, prachtige beelden vastleggen en kennis maken met de artistieke wereld. Als autogek maak ik dus voornamelijk foto's van races en rally's en tussendoor wat andere freelance albums. Naast mijn hobby fotografie ben ik ook actief in de kartsport en daarom is het zeer waarschijnlijk dat er in de toekomst ook nog enkele kartalbums bijkomen. Hierover later meer.

Helaas lukt het niet altijd voldoende tijd aan mijn hobby te besteden, dit vooral omdat school veel tijd in beslag neemt. De site wordt wel stukje bij beetje groter, maar erg veel vaart zit er op dit moment niet in. Kom daarom regelmatig nog eens langs om te kijken wat tkfotografie voor een moois kan en mag maken!

Tot ziens!

signature